enorm kuk

Haha ja jag ser honom knappt som en person längre utan som en stor vandrande kuk. Visst har jag varit med välutrustade killar förr men inget  Hur suger man en enorm kuk? Misstänker du att din crush eller kompis är riktigt välhängd? Det finns några tecken du ska titta efter! Tjo, har en polare i mitt "gäng" som vi andra alltid trott han har liten kuk, för varje gång vi ska dusha efter träning har han haft ursäkt för att slippa.

Enorm kuk - bondage sex

Du måste logga in för att kunna skriva meddelanden. Varför i helvete vill man dölja sin kuk för sina bästa polare om man har extremt stor?! En skilsmässa vore en fullständig katastrof, åtminstone för mig. Jag träffar för tillfället en kille som är utrustad med en kuk på en sisådär 16 cm, dessutom väldigt grov. Mycket uppskattat här ; men svårt att förklara hur man gör.

Enorm kuk - Goteborg Extrema

För mig går det i många olika ställningar bara kuken är lång o hård. Det kan du läsa om här! Det här är en klassiker, och forskning har visat att långa killar ofta har stora penisar. Använd glidmedel och värm upp ordentligt innan du väljer att få i dig en stor snopp. Har aldrig hört om detta problemet innan…Känns som att det är nåt fel på en…Det är ju inte heller nåt som man kan prata med killen om heller. Jag körde till närmaste bensinmack och försökte få mina säten rena.